Website op Basis van een Sjabloon

Ook als uw budget qua website wat kleiner is hebben we voor u een mooie oplossing.

KOM MEER TE WETEN
fa-

Geweldig Webdesign

Maatwerk of op basis van een geweldig website sjabloon.

fa-

Hosting, service & updates

Zorgeloos omdat alles onder één dak geregeld is.

fa-

Mobiel Geoptimaliseerd

Al onze websites zien er geweldig uit op elk apparaat.

fa-

Modules & functionaliteiten

Ruime keuze aan verschillende modules en functionaliteiten.

WAAROM VOOR EEN SJABLOON KIEZEN?

Wat zijn de voordelen van een website sjabloon van Maatwerk24 Webdesign?
fa-

Bespaar geld.

Ideaal voor ondernemers die een goede en professionele website willen laten ontwikkelen zonder tegen torenhoge kosten aan te lopen. Doordat we werken met flexibele sjablonen kunnen we de tarieven laag houden.

fa-

Bespaar tijd.

Met onze sjabloon pakketten is de basis van de website al direct bekend en kunt u na wat aanpassingen zoals o.a. huisstijl er in verwerken, logo en teksten invoeren uw website binnen een korte tijd in gebruik nemen.

fa-

Fantastische Vormgeving.

We houden van keuze… Maatwerk24 Webdesign geeft u de keuze uit een ruim (alsmaar groeiend) assortiment aan sjablonen waar we hard aan gewerkt hebben en trots op zijn. Voor ieder wat wils!

fa-

Hulp & Ondersteuning.

Al onze sjablonen worden door ons geïnstalleerd en ingesteld, dus als iets iets moet worden aangepast zodat het beter bij de inhoud van de website past, kunnen we dat uiteraard voor u in orde maken.

OP ZOEK NAAR EEN BETROUWBARE PARTNER OM JE BEDRIJF ONLINE GOED NEER TE ZETTEN EN PROMOTEN?

BEKIJK ONZE WEBSITE SJABLONEN

Hier een overzicht van onze website sjablonen. Klik op de afbeeldingen om er een demo van te zien. Er worden regelmatig sjablonen toegevoegd dus houd deze pagina in de gaten.

Multi
sjabloon

TheGym
sjabloon

Zakelijk
sjabloon

Koffie
sjabloon

Logistiek
sjabloon

Yoga
sjabloon

Basisschool
sjabloon

Interieur
sjabloon

Consultant
sjabloon

Huisarts
sjabloon

App
sjabloon

Restaurant
sjabloon

Services
sjabloon

Barbershop
sjabloon

B&B
sjabloon

Multi Sjabloon.

Een veelzijdig website voorbeeld dat geschikt is voor alle soorten bedrijfstypes, merken en -doelen. Geheel aangepast in uw eigen stijl. Bekijk hier onder een aantal voorbeelden van aangepaste versies van het Multi sjabloon.

KOFFIE | REIZEN | YOGA

TheGym Sjabloon.

Als u erover denkt om in de fitness- en sportbranche door te breken gebruik dan het TheGym sjabloon om uw website er uit te laten springen. Het sjabloon is speciaal ontworpen en ontwikkeld om te voorzien in de behoefte van merken om hun fit & sport-merk optimaal online willen promoten.

Zakelijk Sjabloon.

Het Zakelijk sjabloon is visueel opvallend, aantrekkelijk en ontworpen om uw conversies te maximaliseren. Het Sjabloon is geschikt voor diverse bedrijven en kan uiteraard geheel worden aangepast. Uitermate geschikt voor bedrijven die zowel online als offline zaken doen.

Koffie Sjabloon.

Perfect voor een bar, restaurant, café, foodtruck, bistro, koffiecafé of andere horeca gelegenheden. Het Koffie website voorbeeld zal zeer zeker een heerlijke en uitnodigende online aanwezigheid creëren voor uw bedrijf. Geweldig voor merken of bedrijven die actief zijn in de horeca.

Restaurant Sjabloon.

Een restaurant website voorbeeld dat geschikt is voor alle soorten restaurants, lunchrooms, koffiecafe. Geheel aangepast in uw eigen huisstijl. Er zullen op verschillende plekken op de website reserveer en contact knoppen worden geplaatst om een reservering te maken of om contact op te nemen.

Zakelijke Diensten Sjabloon.

Dit zakelijke diensten website voorbeeld is ontworpen om alles te bieden wat uw bedrijf nodig heeft online. Koppel hier een over ons-, portfolio-, tarieven- (inclusief FAQ) en een mooie landingspagina aan vast met volledig scherm header incl. dubbele CTA en u bent klaar om online te gaan.

Yoga Sjabloon.

Het yoga website voorbeeld heeft unieke en aantrekkelijke pagina’s waarmee u potentiële studenten mee aantrekt. Uiteraard is dit voorbeeld geschikt voor alle soorten groepsactiviteiten. Denk aan b.v. zwangerschapscursussen of lachtherapie groepen.

Basisschool Sjabloon.

Het basischool website voorbeeld is een veelzijdig sjabloon dat geschikt is voor verschillende instanties zoals bijvoorbeeld voor een basisschool, kinderopvang, peuterspeelzaal, kindcentra, besturen en andere instanties. Geheel aangepast in uw eigen stijl en kleurenpalet.

Huisartsen Sjabloon.

Het huisartsen website voorbeeld is een veelzijdig sjabloon dat geschikt is voor Huisartsen, Specialisten & Praktijken. Compleet aangepast aan uw eigen stijl. Dit voorbeeld is helemaal klaar om al uw medische services en diensten aan de wereld te presenteren.

Interieur Designer Sjabloon.

Dit interieur designer website voorbeeld vertegenwoordigt de kernwaarden van elk interieur design bedrijf dat er is; stijl en expertise. Als u voor dit sjabloon gaat bent u er klaar voor om uw online aanwezigheid voor interieurontwerp naar een hoger niveau te tillen.

Consultant Sjabloon.

Het consultant website voorbeeld is precies wat een consultant nodig heeft om zijn diensten online te promoten. Het is zorgvuldig ontworpen om de gebruiker precies te geven wat hij nodig heeft. De overlappende techniek die overal wordt gebruikt, maakt dat de CTA’s er echt uitspringen.

Bed & Breakfast Sjabloon.

Dit bed & breakfast website voorbeeld oogt zowel luxe als georganiseerd met een strak en modern ontwerp. Nodig bezoekers uit om een kamer te boeken. Dit sjabloon kan worden ingezet voor bijvoorbeeld een B&B, een hostel, verhuren van uw vakantiehuis, een hotel of andere accommodaties. 

App Sjabloon.

Het App website voorbeeld heeft een frisse, moderne uitstraling en is perfect voor de promotie van een nieuw ontwikkelde app. Met duidelijke app specificaties, veel CTA’s (Call To Action) knoppen en dynamische elementen.

Logistiek Sjabloon.

Het logistieke website voorbeeld biedt bedrijven uit de logistiek en transport wereld een geweldig design, solide business functies en een dynamische website. Met voldoende CTA’s (Call To Action) elementen.

Barbershop Sjabloon.

Het Barbershop website voorbeeld biedt een mooi vintage design waarmee u nieuwe klanten online kunt aantrekken. Het is een leuke mix van modern en retro die goed het barbershop imago en lifestyle uitstraalt.

Binnenkort meer Sjablonen Beschikbaar

Er worden regelmatig sjablonen toegevoegd dus houd deze pagina in de gaten.

ONZE ALL-IN WEBSITE PAKKETTEN

Complete Pakketten Voor Ondernemers in het MKB.

Als u een website wilt die er niet alleen fantastisch uitziet, maar die u ook helpt uw bedrijf te laten groeien, is de manier waarop het wordt ontworpen, uitgevoerd en onderhouden één van de belangrijkste factoren voor succes.

* Exclusief BTW | Webhosting inbegrepen bij onderhoudspakket.
** Inhoud en beeldmateriaal moet vooraf door u als klant aangeleverd worden.

onderhoud pakketten

We bieden vier verschillende pakketten voor website onderhoud.
Kies het pakket dat het beste aansluit bij uw behoeften.

* Exclusief BTW en jaarlijks in rekening gebracht.

“Snelle levering, prima communicatie en goede prijs-kwaliteit verhouding. Aanrader!

Ton Visser

Ondernemer, GetCertified Opleidingen

Klaar om uw website te transformeren?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kopje koffie om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. We kijken er naar uit om van u te horen.

Informatie verzoek nieuw project

Klaar om uw website te transformeren?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kopje koffie om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. We kijken er naar uit om van u te horen.

Bel 026 2022 645

Informatie verzoek nieuw project

Contact snelmenu

© 2018 Maatwerk24 Webdesign | btw: NL 169307451B03 | KvK: 67228550