Website Sjabonen

Website op Basis van een Sjabloon

Ook als je budget qua website wat kleiner is hebben we een mooie oplossing voor je.

WAAROM VOOR EEN SJABLOON KIEZEN?

Wat zijn de voordelen van een website sjabloon van Maatwerk24 Webdesign?

Bespaar geld.

Ideaal voor ondernemers die een goede en professionele website willen laten ontwikkelen zonder tegen torenhoge kosten aan te lopen. Doordat we werken met flexibele sjablonen kunnen we de tarieven laag houden.

}

Bespaar tijd.

Met onze sjabloon pakketten is de basis van de website al direct bekend en kunt u na wat aanpassingen zoals o.a. huisstijl er in verwerken, logo en teksten invoeren uw website binnen een korte tijd in gebruik nemen.

l

Fantastische Vormgeving.

We houden van keuze… Maatwerk24 Webdesign geeft je de keuze uit een ruim (alsmaar groeiend) assortiment aan sjablonen waar we hard aan gewerkt hebben en trots op zijn. Voor ieder wat wils!

Hulp & Ondersteuning.

Al onze sjablonen worden door ons geïnstalleerd en ingesteld, dus als iets iets moet worden aangepast zodat het beter bij de inhoud van de website past, kunnen we dat uiteraard voor je in orde maken.

BEKIJK ONZE WEBSITE SJABLONEN

Hier een overzicht van onze website sjablonen. Klik op de afbeeldingen om er een demo van te zien. Er worden regelmatig sjablonen toegevoegd dus houd deze pagina in de gaten.

Multi
sjabloon

TheGym
sjabloon

Zakelijk
sjabloon

Koffie
sjabloon

Logistiek
sjabloon

Yoga
sjabloon

Basisschool
sjabloon

Interieur
sjabloon

Consultant
sjabloon

Huisarts
sjabloon

App
sjabloon

Restaurant
sjabloon

Services
sjabloon

Barbershop
sjabloon

B&B
sjabloon

Multi Sjabloon.

Een veelzijdig website voorbeeld dat geschikt is voor alle soorten bedrijfstypes, merken en -doelen. Geheel aangepast in je eigen stijl. Bekijk hier onder een aantal voorbeelden van aangepaste versies van het Multi sjabloon.

KOFFIE | REIZEN | YOGA

TheGym Sjabloon.

Als je er over denkt om in de fitness- en sportbranche door te breken gebruik dan het TheGym sjabloon om je website er uit te laten springen. Het sjabloon is speciaal ontworpen en ontwikkeld om te voorzien in de behoefte van merken om hun fit & sport-merk optimaal online willen promoten.

Zakelijk Sjabloon.

Het Zakelijk sjabloon is visueel opvallend, aantrekkelijk en ontworpen om jouw conversies te maximaliseren. Het Sjabloon is geschikt voor diverse bedrijven en kan uiteraard geheel worden aangepast. Uitermate geschikt voor bedrijven die zowel online als offline zaken doen.

Koffie Sjabloon.

Perfect voor een bar, restaurant, café, foodtruck, bistro, koffiecafé of andere horeca gelegenheden. Het Koffie website voorbeeld zal zeer zeker een heerlijke en uitnodigende online aanwezigheid creëren voor je bedrijf. Geweldig voor merken of bedrijven die actief zijn in de hospitality branche.

Restaurant Sjabloon.

Een restaurant website voorbeeld dat geschikt is voor alle soorten restaurants, lunchrooms, koffiecafe. Geheel aangepast in jouw eigen huisstijl. Er zullen op verschillende plekken op de website reserveer en contact knoppen worden geplaatst om een reservering te maken of om contact op te nemen.

Zakelijke Diensten Sjabloon.

Dit zakelijke diensten website voorbeeld is ontworpen om alles te bieden wat je bedrijf nodig heeft online. Koppel hier een over ons-, portfolio-, tarieven- (inclusief FAQ) en een mooie landingspagina aan vast met volledig scherm header incl. dubbele CTA en je bent klaar om online te gaan.

Yoga Sjabloon.

Het yoga website voorbeeld heeft unieke en aantrekkelijke pagina’s waarmee je potentiële studenten mee aantrekt. Uiteraard is dit voorbeeld geschikt voor alle soorten groepsactiviteiten. Denk aan b.v. zwangerschapscursussen of lachtherapie groepen.

Basisschool Sjabloon.

Het basischool website voorbeeld is een veelzijdig sjabloon dat geschikt is voor verschillende instanties zoals bijvoorbeeld voor een basisschool, kinderopvang, peuterspeelzaal, kindcentra, besturen en andere instanties. Geheel aangepast in je eigen stijl en kleurenpalet.

Huisartsen Sjabloon.

Het huisartsen website voorbeeld is een veelzijdig sjabloon dat geschikt is voor Huisartsen, Specialisten & Praktijken. Compleet aangepast aan je eigen stijl. Dit voorbeeld is helemaal klaar om al jouw medische services en diensten aan de wereld te presenteren.

Interieur Designer Sjabloon.

Dit interieur designer website voorbeeld vertegenwoordigt de kernwaarden van elk interieur design bedrijf dat er is; stijl en expertise. Als je voor dit sjabloon gaat ben je er klaar voor om jouw online aanwezigheid voor interieurontwerp naar een hoger niveau te tillen.

Consultant Sjabloon.

Het consultant website voorbeeld is precies wat een consultant nodig heeft om zijn diensten online te promoten. Het is zorgvuldig ontworpen om de gebruiker precies te geven wat hij nodig heeft. De overlappende techniek die overal wordt gebruikt, maakt dat de CTA’s er echt uitspringen.

Bed & Breakfast Sjabloon.

Dit bed & breakfast website voorbeeld oogt zowel luxe als georganiseerd met een strak en modern ontwerp. Nodig bezoekers uit om een kamer te boeken. Dit sjabloon kan worden ingezet voor bijvoorbeeld een B&B, een hostel, verhuren van uw vakantiehuis, een hotel of andere accommodaties. 

App Sjabloon.

Het App website voorbeeld heeft een frisse, moderne uitstraling en is perfect voor de promotie van een nieuw ontwikkelde app. Met duidelijke app specificaties, veel CTA’s (Call To Action) knoppen en dynamische elementen.

Logistiek Sjabloon.

Het logistieke website voorbeeld biedt bedrijven uit de logistiek en transport wereld een geweldig design, solide business functies en een dynamische website. Met voldoende CTA’s (Call To Action) elementen.

Barbershop Sjabloon.

Het Barbershop website voorbeeld biedt een mooi vintage design waarmee je nieuwe klanten online kunt aantrekken. Het is een leuke mix van modern en retro die goed het barbershop imago en lifestyle uitstraalt.

Binnenkort meer Sjablonen Beschikbaar

Er worden regelmatig sjablonen toegevoegd dus houd deze pagina in de gaten.

© 2018 Maatwerk24 Webdesign | btw: NL 169307451B03 | KvK: 67228550

Laten we beginnen

Klaar voor echte verandering?
Laten we dit samen realiseren!

Neem Contact Op!

Waar we je website laten werken voor jou.
Maatwerk24 webdesign

Contact snelmenu