Onze diensten

Alles voor Jouw Bedrijf Online

Maatwerk24 biedt een breed aanbod aan digitale diensten om zo de online kansen voor jouw bedrijf te maximaliseren.

Alles voor je bedrijf online regelen kan overweldigend zijn. Het goede nieuws.. Wij hebben de opties.

Professionele Websites

Om u bedrijf optimaal online te presenteren.

Lees verder..

Wij maken professionele websites bedoeld voor MKB′ers, zzp′ers en andere ondernemers die veilig, voordelig, snel en zorgeloos online willen met hun bedrijf.

Geheel aangepast aan je eigen stijl en wensen om jou en je organisatie perfect online te vertegenwoordigen.

Aangezien meer dan 50% van al het internetverkeer plaatsvindt op mobiele apparaten, ontwerpen we onze websites standaard volledig mobiel vriendelijk. Dus standaard helemaal klaar voor desktops, tablets en smartphones.

Klaar om te beginnen?

Social Media Kanalen Instellen

Voor meer naamsbekendheid en interactie.

Lees verder..

Wij helpen je bij het selecteren van de juiste social media platformen die het beste aansluit bij jou en je business.

Wij richten dan de gekozen platformen op professionele wijze in geheel afgestemd op jouw informatie en huisstijl.

Sociale Media creëert verkoop en laten we eerlijk zijn, dat is ook precies wat we willen realiseren. Social Media geeft je verkoop- en marketingteam de gelegenheid om relaties op te bouwen en bestaande verbindingen en netwerken te versterken.
Als je actief bezig bent op Social Media met boeiende content dan helpt dat om jouw merk top-of-mind te krijgen bij jouw potentiële koper. Wanneer deze potentiële koper op het punt staat van aanschaffen, denkt deze aan jouw merk.

Klaar om te starten?

Zoekmachine Optimalisatie

Al uw pagina’s helemaal Google ready!

Lees verder..

hDoor optimalisatie van je website wordt de vindbaarheid verhoogt in de zoekmachines en scoort je een hogere plek in de Google zoekresultaten.

Bij Maatwerk24 Webdesign Arnhem zorgen we er voor dat alle pagina’s op je website optimaal en helemaal Google ready ingesteld zijn voor de door jou geselecteerde zoekwoorden. Daarnaast stellen wij ook Google Analytics, Google Search Console en Google Mijn bedrijf voor je in zodat je website direct bekend is bij alle diensten van Google.

On-Page Optimalisatie

De eerste stap in het SEO proces. On page optimalisatie is het letterlijk optimaliseren van iedere pagina op de website. Per pagina zal er voor één zoekwoord worden geoptimaliseerd.

Koppelen en Instellen Google Maps

Als mensen navigatie gebruiken via de Google Maps app of zoeken naar een lokaal bedrijf in Google Maps dan zorgen wij er voor dat je extra duidelijk weergegeven word.
 

Sitemap koppelen met Google Search

Dit zorgt er voor dat je (nieuwe) pagina’s real-time worden geïndexeerd door Google. Ook eventuele “foute” pagina’s of pagina’s met een error worden gemeld.

Koppelen en instellen Google Mijn Bedrijf

Als al jouw bedrijfs- en website informatie zoals contact gegevens, openingstijden, etc. goed ingesteld staan bij Google zorgt dit er voor dat je extra goed vindbaar zult zijn in de zoekresultaten.

Koppelen en instellen van Google Analytics

Door Google Analytics goed in te stellen op je website kunt je precies in de gaten houden hoeveel bezoekers je hebt, hoe ze jouw website hebben gevonden en welke pagina’s ze bekijken.

Koppelen en instellen Google Search Console

Door Google Search Console goed in te stellen kun je bijhouden welke pagina’s allemaal zijn geïndexeerd door Google, wat hun huidige posities zijn in Google en hoe vaak ze worden weergegeven.

Klaar om te starten?

Huisstijl & Logo

Voor een duidelijke merkbeleving!

Lees verder..

Wij ontwikkelen prachtige maatwerk logo’s en huisstijlen gebaseerd op jouw wensen. Jij wilt een professioneel logo tegen een betaalbare prijs.

Welkom, je bent aan het juiste adres!

Een logo moet tijdloos zijn, makkelijk herkenbaar, eenvoudig en uiteraard uniek en onderscheidend zijn. Daarnaast is herkenbaarheid onmisbaar bij een logo. Jouw (potentiële) klanten hoeven nog niks hebben gezien, maar zodra ze je logo zien moeten ze het herkennen en weten waar het over gaat. Dit geeft je klanten een vertrouwd gevoel en een stukje herkenning. Hierbij is eenvoud vaak de key. Houd er uiteraard wel rekening mee dat het logo bij je bedrijf past en niet lukraak iets is wat je mooi vindt.

Hoe je het ook went of keert, investeren in een professioneel logo en huisstijl voor je bedrijf kan echt lonend zijn. En het is ook zeer waarschijnlijk minder duur dan je zou denken en het betaalt zichzelf na verloop van tijd vanzelf terug.

Geef je bedrijfsimago vandaag nog een flinke boost en pluk de voordelen!

Klaar om te beginnen?

Onderhoud & Backup

Zodat alles mooi en soepel blijft werken.

Lees verder..

Geen zorgen meer om je website!
Wij nemen de hele zorg van je website over en verzorgen alle updates, backups, optimalisatie werkzaamheden en meer!

Vaker wel dan niet, maken cliënten helaas de fout om te veronderstellen dat het werk is gedaan zodra hun website is opgeleverd. In werkelijkheid moeten websites – met name websites die gebruikmaken van een CMS – zorgvuldig gemonitord, gebackupt en geupdate worden om hun voortdurende succes en lange levensduur te garanderen.

Up to date

De WordPress installatie, plugins en thema’s werken we regelmatig veilig bij. We ondersteunen ook de compatibiliteit van de updates om ervoor te zorgen dat je website goed blijft werken en uiteraard online blijft.

Veiligheid

Proactief speuren we naar beveiligingsgaten en gebruiken we de beste tools op het web om je website 24/7 beveiligd te houden. In het zeldzame geval dat je site ooit wordt gehackt, herstellen we dit kostenloos.

Backup

Je website is zo actueel als je laatste back-up. On- of off-site, maken we een back-up van jouw WordPress website zodat je in het geval van nood altijd een recente backup paraat hebt staan.

Klaar om te beginnen?

HTML Emails

Verstuur geen saaie mails maar geweldige HTML mails.

Lees verder..

We creëren prachtige, volledig mobiel vriendelijke HTML e-mail sjablonen voor jouw marketingcampagnes en we integreren deze met de e-mailsoftware waar je voorkeur naar uit gaat zoals bijvoorbeeld mailchimp of GetResponse.

Geen saai opgemaakte email meer naar je klanten maar prachtig vormgegeven HTML emails en nieuwsbrievene die jouw “brand” perfect representeren!

Vrijwel elk ontwerp die je kunt bedenken, kunnen we voor je creëren en voor je klaar zetten om te gebruiken in jouw systeem voor je maandelijkse of wekelijkse mail of nieuwsbrief campagnes.

Klaar om te starten?

Laten we beginnen

Klaar voor echte verandering?
Laten we dit samen realiseren!

Neem Contact Op!

Waar we je website laten werken voor jou.
Maatwerk24 webdesign

Contact snelmenu

© 2018 Maatwerk24 Webdesign | btw: NL 169307451B03 | KvK: 67228550