Portfolio

Recent Werk

Uitgelicht Project

Danvast Website Redesign

Een onafhankelijk advieskantoor op het gebied van commercieel onroerend goed.

Gespecialiseerd in advies aan (inter)nationale opererende institutionele en particuliere beleggers bij de aan- en verkoop van beleggingsobjecten en/of vastgoedportefeuilles. Voorts adviseren wij op het gebied van portefeuillestrategieën.  

Uitgelicht Project

Werving op Maat Website Redesign

Werving op Maat
Strategische denkers. Kennis van zaken. Relatie bouwers.

Een persoonlijke arbeidsbemiddelaar. Wij zijn ambitieus, betrokken, transparant, omgevingsbewust en werken geheel op maat. Wij ondersteunen organisaties bij hun gehele recruitment proces. Dit doen we binnen verschillende disciplines vanaf HBO/WO niveau.

Uitgelicht Project

Arnhem 6811 Website Redesign

Arnhem6811 is hét platform voor de belangen van de binnenstadbewoners.

Samen met de bewoners, zetten we ons in om wonen in de binnenstad van Arnhem fijn te maken en houden. Het platform richt zich op de thema’s wonen, veiligheid, groen, onderhoud, zorg en welzijn. We willen graag de binnenstadsbewoners betrekken en stimuleren om mee te doen aan de ontwikkeling van een mooie binnenstad.

Uitgelicht Project

Huurdersvereniging TweeStromenland Website Redesign

Huurdersvereniging TweeStromenland komt op voor de belangen van de huurder van Vivare in de gemeenten Westervoort, Duiven, ‘t Loo en Groessen. Je kunt dan denken aan zaken als bijvoorbeeld goede betaalbare woningen, snelle en correcte afhandeling van klachten en heldere regels over huren, wonen, service en verhuizen.

Een enthousiast team van vrijwilligers staat klaar om je uitdagingen in behandeling te nemen!

Uitgelicht Project

Go For Healthy Website Design

LOVE YOURSELF ENOUGH TO LIVE A HEALTHY LIFESTYLE

Bij GO FOR HEALTHY helpen we je bij het realiseren van een gezonde en bewuste levenstijl in de vorm van advies en het geven van workshops en begeleiding omtrent voeding en gezondheid.

Uitgelicht Project

Meesterwerk Zwolle Website Redesign

Meesterwerk Zwolle biedt een totaalaanbod aan zorg en zet zich met passie en professionaliteit in voor de ontwikkeling van stabiele en veilige woon- behandel- en leer/werkvoorzieningen.

Uitgelicht Project

Berkenhamer & Zoon Website Redesign

Meer dan 90 jaar vakmanschap in grafmonumenten in Amsterdam en omgeving

Grafsteenhouwerij Berkenhamer is sinds 1920 gespecialiseerd in het vervaardigen en restaureren van grafmonumenten en het plaatsen van vervolgteksten en onderhoud.

Uitgelicht Project

GetCertified Opleidingen Arnhem Website Redesign

UNIEK INDIVIDUEEL EN FLEXIBEL OPLEIDINGSCONCEPT!

Bij GetCertified Opleidingen starten elke week opleidingen voor Microsoft Office programma’s zoals Word, Excel, Access, Outlook , PowerPoint etc . Je kunt ook vrijwel elke dag alle ICT examens afleggen maar ook WFT, VCA.

Uitgelicht Project

PCS Aruba Website Design

SIMPLY THE BEST PIPE CLEANING SERVICE AROUND

PCS is the specialist in Aruba in the field of unclogging, cleaning, inspecting, and finding all types of sewers, drainpipes, tubes, grease traps, and septic tanks. Thanks to PCS’ expertise, we solve every sewer problem efficiently.  Our service is based on quality while the wishes of the client are the focus.

Uitgelicht Project

Meeuwes Muskee Afscheidbegeleiding Website Design

Met liefde en zorg voor de mens..

Afscheidsbegeleiding bestaat uit alle fases voor de terminaal zieke en dierbaren die gepaard gaan met het overlijden: het afscheid nemen van het leven, de uitvaart en de rouwverwerking. In deze moeilijke levensfase voor zowel de zieke als dierbaren wilt Meeuwes van betekenis zijn.

Laten we beginnen

Klaar voor echte verandering?
Laten we dit samen realiseren!

Neem Contact Op!

Waar we je website laten werken voor jou.
Maatwerk24 webdesign

Contact snelmenu

© 2018 Maatwerk24 Webdesign | btw: NL 169307451B03 | KvK: 67228550