Onze missie: Jouw bedrijf online succesvoller maken!

Onderhoud, beveiliging, back-ups en ondersteuning voor je WordPress website!

Vaker wel dan niet, maken cliënten helaas de fout om te veronderstellen dat het werk is gedaan zodra hun website is opgeleverd. In werkelijkheid moeten websites – met name websites die gebruikmaken van een CMS – zorgvuldig gemonitord, gebackupt en geupdate worden om hun voortdurende succes en lange levensduur te garanderen.

De essentiële diensten

INBEGREPEN IN ELK PAKKET

regelmatig updaten
De WordPress installatie, plugins en thema’s werken we regelmatig veilig bij. We ondersteunen ook de compatibiliteit van de updates om ervoor te zorgen dat je website goed blijft werken en uiteraard online blijft.
WORDPRESS BEVEILIGING
Proactief speuren we naar beveiligingsgaten en gebruiken we de beste tools op het web om je site 24/7 beveiligd te houden. In het zeldzame geval dat je site ooit wordt gehackt, herstellen we dit kostenloos.
Veilige backups
Je website is zo actueel als je laatste back-up. On- of off-site, maken we een back-up van je WordPress website zodat je in het geval van nood altijd een recente backup paraat hebt staan.
website werkzaamheden
Direct 10% korting op het standaard uur tarief voor aanpassingen of verbeteringen bij een onderhoudspakket. En bij de sommige pakketten is dit zelfs nog meer of zijn er standaard uren inbegrepen!
WORDPRESS helpdesk
Standaard bij een onderhoudspakket krijg je de mogelijkheid om ons te bellen, mailen of whatsappen met eventuele vragen die je hebt. We geven graag direct antwoord op je vraag en lukt dit niet dan zoeken we het graag voor je uit!
Hacked
100% garantie dat je website nooit gehackt wordt, kunnen we helaas niet beloven. Wat we wel kunnen garanderen, is dat we je website kosteloos herstellen als het onverhoopt tóch een keer mis gaat.
STARTER

€29

PER SITE/MAAND
De basis goed geregeld
Wekelijkse website backup

Wekelijkse WordPress updates

Wekelijkse plugins & thema updates

E-mail ondersteuning

1 kleine klus / mnd
(technisch, tekstueel, afbeeldingen)

PROFESSIONAL

€69

PER SITE/MAAND
Veiligheid voorop
Alles uit het Starter pakket

Website Beveiliging

Malware scan & opschoning

Optimalisatie database

Uptime monitor

Spam verwijderen uit Reacties

E-mail / Whatsapp / Teamviewer ondersteuning

3x kleine klus / mnd
(technisch, tekstueel, afbeeldingen)

OUTSOURCED

€249

PER SITE/MAAND
Alles direct geregeld
Alles uit het Professional pakket

Plus de mogelijkheid om per e-mail aanpassingen of content aan te leveren wat direct* geplaatst moet worden op de website zoals het uploaden van foto’s, aanpassen van teksten, plaatsen blogberichten, het installeren van extra opties en eigenlijk alle handelingen die je kunt verwachten bij een moderne website.

Contact snelmenu

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte,
vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!
Neem contact op

IBAN: NL52 INGB 0007611353  |   BIC: INGBNL2A
BTW: NL 169307451B03   |   KvK: 67228550

Algemene Voorwaarden
Privacy Statement