Hoe we werken.

Even een website laten maken is helaas niet zo simpel als dat het in eerste instantie lijkt. Er zijn namelijk erg veel elementen waar rekening mee gehouden moet worden om het voor u gewenste resultaat te krijgen.

Bent u op zoek naar een innovatief bedrijf dat zich volledig inzet voor het succes van uw online aanwezigheid?
Als dat zo is, stop met zoeken… u heeft ons gevonden!

Stap 1:

Aanleveren van uw logo,  teksten en beeldmateriaal.

Nadat u akkoord bent gegaan met onze offerte, ontvangen wij graag van u al het materiaal dat op uw nieuwe website moet komen. Indien u deze niet paraat heeft dan kunnen wij u daar uiteraard bij helpen. Ook vragen wij u om uw social media kanalen inclusief adressen zodat we deze direct in uw website kunnen integreren. 

Stap 2:

Wij gaan aan de slag en bouwen een concept versie van de website.

Gaat het om een compleet nieuwe website dan zal deze direct op het gekozen domein gerealiseerd worden en achter een “onder constructie” pagina worden gezet met uw contactgegevens. Gaat het om een vernieuwing van een bestaande website dan zal deze op een tijdelijk domein gezet worden en later gemigreerd worden naar het gewenste domein.

Er zullen in deze periode diverse contact momenten zijn waar in we de voortgang van het ontwerp laten zien. Ook is het mogelijk om tussentijds eventuele wijzigingen en aanpassingen door te geven.

Stap 3:

Beoordeling en puntjes op de i.

Als we klaar zijn met het bouwen van uw nieuwe website kunnen we de eerste definitieve versie ervan aan u presenteren. Je krijgt nu twee feedbackronden om uw website te perfectioneren.

Het is nu dus aan u om deze versie goed te bekijken en hier feedback op te geven. Zijn er nog elementen waar u niet tevreden over bent of ziet u iets wat u graag anders had gezien? Geen probleem! Geef dit aan ons door en we passen het voor u aan.

Stap 4:

Eindinspectie en oplevering.

Als uiteindelijk alle puntjes op de i staan en u bent helemaal tevreden, gaat de website live en zal deze klaar gezet worden om geindexeerd te worden door zoekmachines zoals Google. Gefeliciteerd met uw nieuwe website!

Om zeker te zijn zal Maatwerk24 tot 30 dagen na oplevering uw website controleren en onderhouden om te kijken of alles soepel loopt. Ook start op dit moment (indien afgenomen) het website onderhoud plan.

Neem contact op.

Hebben we uw interesse geprikkeld?

Vul het formulier in en we nemen contact met u op zodat we snel aan de slag kunnen!

Liever direct een uitgebreide offerte? Klik dan hier!

Bel 026 2022 645

Informatie verzoek nieuw project

Neem contact op.

Hebben we uw interesse geprikkeld?

Vul het formulier in en we nemen contact met u op zodat we snel aan de slag kunnen!

Liever direct een uitgebreide offerte?
Klik dan hier!

Bel 026 2022 645

Informatie verzoek nieuw project

Mooie berichten..

Wij geloven dat het creëren van klantgerichte ervaringen op basis van de beste tools beschikbaar online, marktonderzoek en toegankelijkheid de beste manier is om uw ROI te realiseren.

“Persoonlijk, Ontzettend behulpzaam en prachtige ideeën. Fijn contact. Ik ben ontzettend tevreden over mijn site. Mooi en strak design, precies wat ik wilde.

Dank jullie wel! Top werk. Nicole Gabriël

Personal Trainer, GoForHealthy.nl

Ik ben echt tevreden met mijn nieuwe website, super goed geholpen door Martijn van Maatwerk24. Ik kan het echt iedereen aanbevelen.
De ondersteuning is perfect en snel; je krijgt direct antwoord op een vraag, of je die nu per mail, whatsapp of telefonisch stelt.
Heel erg bedankt!

Jaap Terberg

Ondernemer

“Als je het over maatwerk hebt dan ben je bij Maatwerk24 Webdesign aan het juiste adres; Een website bouwen geheel naar wens en smaak; volledig afgestemd en passend bij de strekking van mijn activiteit;

Veel complimenten mogen ontvangen; wat voor mij ook een teken was dat ik de juiste look en feel te pakken had.” Meeuwes Muskee

Ondernemer, Redwoods & Afscheidbegeleiding.nl

Contact snelmenu

© 2018 Maatwerk24 Webdesign | btw: NL 169307451B03 | KvK: 67228550