Hoe wij werken

Duidelijke stappen en volledige inzet voor het succes van uw online aanwezigheid.

LEES VERDER

Helder stappenplan!

Even een website laten maken is helaas niet zo simpel als dat het in eerste instantie lijkt. Er zijn namelijk erg veel elementen waar rekening mee gehouden moet worden om het voor u gewenste resultaat te krijgen.

Bent u op zoek naar een innovatief bedrijf dat zich volledig inzet voor het succes van uw online aanwezigheid?
Als dat zo is, stop met zoeken… u heeft ons gevonden!

Hoe we het gaan doen..

Stap 1:

Aanleveren van uw logo,  teksten en beeldmateriaal.

Nadat u akkoord bent gegaan met onze offerte, ontvangen wij graag van u al het materiaal dat op uw nieuwe website moet komen. Indien u deze niet paraat heeft dan kunnen wij u daar uiteraard bij helpen. Ook vragen wij u om uw social media kanalen inclusief adressen zodat we deze direct in uw website kunnen integreren. 

Stap 2:

Wij gaan aan de slag en bouwen een concept versie van de website.

Gaat het om een compleet nieuwe website dan zal deze direct op het gekozen domein gerealiseerd worden en achter een “onder constructie” pagina worden gezet met uw contactgegevens. Gaat het om een vernieuwing van een bestaande website dan zal deze op een tijdelijk domein gezet worden en later gemigreerd worden naar het gewenste domein.

Er zullen in deze periode diverse contact momenten zijn waar in we de voortgang van het ontwerp laten zien. Ook is het mogelijk om tussentijds eventuele wijzigingen en aanpassingen door te geven.

Stap 3:

Beoordeling en puntjes op de i.

Als we klaar zijn met het bouwen van uw nieuwe website kunnen we de eerste definitieve versie ervan aan u presenteren. Je krijgt nu twee feedbackronden om uw website te perfectioneren.

Het is nu dus aan u om deze versie goed te bekijken en hier feedback op te geven. Zijn er nog elementen waar u niet tevreden over bent of ziet u iets wat u graag anders had gezien? Geen probleem! Geef dit aan ons door en we passen het voor u aan.

Stap 4:

Eindinspectie en oplevering.

Als uiteindelijk alle puntjes op de i staan en u bent helemaal tevreden, gaat de website live en zal deze klaar gezet worden om geindexeerd te worden door zoekmachines zoals Google. Gefeliciteerd met uw nieuwe website!

Om zeker te zijn zal Maatwerk24 tot 30 dagen na oplevering uw website controleren en onderhouden om te kijken of alles soepel loopt. Ook start op dit moment (indien afgenomen) het website onderhoud plan.

“Persoonlijk, Ontzettend behulpzaam en prachtige ideeën. Fijn contact. Ik ben ontzettend tevreden over mijn site. Mooi en strak design, precies wat ik wilde.

Dank jullie wel! Top werk.

Nicole Gabriël

Personal Trainer, food blogger, GoForHealthy.nl

Klaar om uw website te transformeren?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kopje koffie om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. We kijken er naar uit om van u te horen.

Informatie verzoek nieuw project

Klaar om uw website te transformeren?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kopje koffie om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. We kijken er naar uit om van u te horen.

Bel 026 2022 645

Informatie verzoek nieuw project

Contact snelmenu

© 2018 Maatwerk24 Webdesign | btw: NL 169307451B03 | KvK: 67228550