over ons

Over Maatwerk24

Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige ontwerpprojecten waarbij de professionele presentatie van je bedrijf of organisatie voorop staat.

Wij zijn maatwerk24

Een creatieve webdesign studio gevestigd in hartje Arnhem.

Vanuit onze thuisbasis helpen we MKB′ers, zzp′ers en andere ondernemers met de realisatie van professionele websites, huisstijlen, animaties en online marketing. Wij zien ieder digitaal project als een kans om een merk krachtig en stabiel neer te zetten en daarmee jouw plek in de markt te bewerkstelligen.

Met onze volledige website service ontzorgen we je en regelen wij alles, inclusief website-onderhoud, wijzigingen, veiligheid en backups.

Geen zorgen. Geen gedoe!

Een full-service webdesign studio die echt samenwerkt met onze klanten en staat voor langdurige relaties en resultaten. We ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden onze websites met een complete oplossing waarmee wij alle aspecten van je online aanwezigheid kunnen verzorgen, zodat je niet betrokken hoeft te raken bij alle technische details.

Jij concentreert je volledig op je business en je expertise en wij zorgen voor je online aanwezigheid.

We love what we do

Onze primaire focus ligt op het midden- en kleinbedrijf. Websites voor kappers, schoonheidsspecialisten, sleutelmakers of vakmannen, wij bieden ondernemers complete, professionele en snelle websites. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Complete Oplossingen

Alle tools om je onderneming perfect te profileren op het internet onder één dak.

Mobile First

Al onze projecten zijn compleet volledig mobiel vriendelijk en altijd aanpasbaar.

Complete Oplossingen

Wij verzorgen alle updates, backups, spam verwijdering, aanpassingen en meer.. 

Op Tijd en Binnen Budget

We respecteren de tijd van onze klanten. Onze projecten zijn op tijd en binnen het budget af.

We Love What We Do

Elk project is uniek voor ons en goud waard. En daar gaan we natuurlijk altijd maximaal voor.

Heldere Tarieven

Duidelijke Tarieven en nooit zullen er extra kosten berekend worden zonder goedkeuring.

Laten we beginnen

Klaar voor echte verandering?
Laten we dit samen realiseren!

Neem Contact Op!

Waar we je website laten werken voor jou.
Maatwerk24 webdesign

Hoe we werken

Even een website laten maken is helaas niet zo simpel als dat het in eerste instantie lijkt. Er zijn namelijk erg veel elementen waar rekening mee gehouden moet worden om het voor u gewenste resultaat te krijgen.

Bekijk ons heldere stappenplan.

Content / Inhoud

Aanleveren van uw logo, teksten en beeldmateriaal.

Nadat u akkoord bent gegaan met onze offerte, ontvangen wij graag van jou al het materiaal dat op je nieuwe website moet komen, bijvoorbeeld teksten, afbeeldingen, ervaringen, diensten etc. Indien je deze niet paraat heeft dan kunnen wij je daar uiteraard bij helpen. Ook vragen wij je om je social media kanalen door te geven inclusief web adressen zodat we deze direct in jouw website kunnen integreren. Heb je nog geen social media kanalen ingesteld dan kunnen wij dit ook voor je verzorgen.

Concept Versie

Wij gaan aan de slag en bouwen een concept versie van de website.

Gaat het om een compleet nieuwe website dan zal deze direct op het gekozen domein gerealiseerd worden en achter een “onder constructie” pagina worden gezet met uw contactgegevens. Gaat het om een vernieuwing van een bestaande website dan zal deze op een tijdelijk domein gezet worden en later gemigreerd worden naar het gewenste domein.

Er zullen in deze periode diverse contact momenten zijn waar in we de voortgang van het ontwerp laten zien. Ook is het mogelijk om tussentijds eventuele wijzigingen en aanpassingen door te geven.

 

Feedback

Beoordeling en puntjes op de i.

Als we klaar zijn met het bouwen van je nieuwe website kunnen we de eerste definitieve versie ervan aan je presenteren. Je krijgt nu twee feedbackronden om je website te perfectioneren.

Het is nu dus aan jou om deze versie goed te bekijken en hier duidelijke feedback op te geven. Zijn er nog elementen waar je niet  helemaal tevreden over bent of zie je iets wat je graag anders had gezien? Geen probleem! Geef dit aan ons door en we passen het voor je aan.

Oplevering

Eindinspectie en oplevering.

Als uiteindelijk alle puntjes op de i staan en je bent helemaal tevreden, gaat de website live en zal deze klaar gezet worden om geindexeerd te worden door zoekmachines zoals Google. 

Gefeliciteerd met je nieuwe website!

Om zeker te zijn zal Maatwerk24 tot 30 dagen na oplevering je website monitoren, controleren en onderhouden om te kijken of alles soepel loopt. Ook start op dit moment (indien afgenomen(zeer aan te raden) het website onderhoud plan.

Contact snelmenu

© 2018 Maatwerk24 Webdesign | btw: NL 169307451B03 | KvK: 67228550