Wordpress Webdesign

Het populairste CMS ter wereld! Van alle websites die er bestaan draait ongeveer 52% op WordPress. En volgens andere bronnen is dit zelfs 58,9%.

LEES VERDER

Waarom WordPress als CMS gebruiken?

De beste eigenschap van WordPress is toch wel dat het eenvoudig te gebruiken is en flexibel genoeg is voor zo ongeveer alle soorten websites. Dit is ook een van de belangrijkste redenen waarom WordPress zo populair is geworden de afgelopen jaren. Volgens recente gegevens beheert WordPress nu zo ongeveer 52% van alle websites op internet! Bekijk hier de laatste statistieken.

Vrij te gebruiken voor iedereen!

WordPress is gratis open source software, wat betekent dat de broncode van de software vrij beschikbaar is om te downloaden, installeren, gebruiken, wijzigen en mee te spelen. Er is uitstekende documentatie over wordpress beschikbaar die alsmaar beter wordt en er wordt continue aan WordPress gewerkt om het nog beter te maken. Dit door honderden ontwikkelaars over de hele wereld die dit in hun vrije tijd doen, gratis en voor niets omdat ze zo van WordPress houden. Ook voor de veiligheid is dit ideaal want mocht er bijvoorbeeld een beveiligingslek optreden wordt dit binnen no time door hun opgepikt en verholpen!

Scoort goed in de zoekmachines!

Wilt u door Google gevonden worden?

Een goede score in Google is van veel factoren afhankelijk en uiteraard niet alleen van het feit of u nu wel of niet WordPress gebruikt. Maar WordPress werkt u op dit vlak in ieder geval niet tegen en is de zoekmachine vriendelijkheid standaard al vrij goed. Als u dan ook nog eens gebruik maakt van diverse hulpmiddelen/plugins zoals bijvoorbeeld Yoast SEO dan kunt u van uw WordPress website zeker een goede zoekmachine vriendelijke website maken.

WordPress is Uitbreidbaar.

Is de standaard functionaliteit van WordPress niet voldoende? Maak dan gebruik van plugins. Op wordpress.org vind u er wel duizenden om de functionaliteit van uw WordPress website mee uit te breiden. Een plugin is software met een bepaalde functionaliteit. Zo zijn er bijvoorbeeld plugins voor fotoalbums, zoekmachine optimalisatie, contact formulieren, beveiliging en eigenlijk voor alles wat u kunt verzinnen en tegenkomen.

“Maatwerk24 Webdesign heeft een prachtige website voor ons gemaakt.

Martijn Visser van Maatwerk24 is snel, denkt mee en vult aan. Een erg prettige samenwerking en van harte aan te bevelen!”

Jet Schuijt

Voorzitter, Stichting Behoud Kleine Scholen

Klaar om uw website te transformeren?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kopje koffie om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. We kijken er naar uit om van u te horen.

Informatie verzoek nieuw project

Klaar om uw website te transformeren?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kopje koffie om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. We kijken er naar uit om van u te horen.

Bel 026 2022 645

Informatie verzoek nieuw project

Contact snelmenu

© 2018 Maatwerk24 Webdesign | btw: NL 169307451B03 | KvK: 67228550