Zoekmachine Optimalisatie

Door optimalisatie van uw website wordt de vindbaarheid verhoogt in de zoekmachines en scoort u een hogere plek in de Google zoekresultaten.

LEES VERDER

Zoekmachine Optimalisatie

Voor een eenmalig investering van € 400,- zorgen we bij Maatwerk24 Webdesign Arnhem er voor dat alle pagina’s op uw website optimaal ingesteld zijn voor de door u geselecteerde zoekwoorden. Daarnaast stellen wij ook Google Analytics, Google Search Console en Google Mijn bedrijf voor u in zodat uw website direct bekend is bij alle diensten van Google.

Geef uw website direct een Boost!

Zoekmachine optimalisatie (SEO) wordt gebruikt om websites hoger te laten ranken binnen de organische (niet betaalde) zoekresultaten van Google. Hier onder een overzicht van wat we voor u koppelen en instellen.

On-Page Optimalisatie

De eerste stap in het SEO proces. On page optimalisatie is het letterlijk optimaliseren van iedere pagina op de website. Per pagina zal er voor één zoekwoord worden geoptimaliseerd.

Koppelen en Instellen Google Maps

Als mensen navigatie gebruiken via de Google Maps app of zoeken naar een lokaal bedrijf in Google Maps dan zorgen wij er voor dat u extra duidelijk weergegeven word.

Sitemap koppelen met Google Search

Dit zorgt er voor dat uw (nieuwe) pagina’s real-time worden geïndexeerd door Google. Ook eventuele “foute” pagina’s of pagina’s met een error worden gemeld.

Koppelen en instellen van Google Analytics

Door Google Analytics goed in te stellen op uw website kunt u precies in de gaten houden hoeveel bezoekers u heeft, hoe ze uw website hebben gevonden en welke pagina’s ze bekeken.

Koppelen en instellen Google Search Console

Door Google Search Console goed in te stellen kunt u bijhouden welke pagina’s allemaal zijn geïndexeerd door Google, wat hun huidige posities zijn in Google en hoe vaak ze worden weergegeven.

Koppelen en instellen Google Mijn Bedrijf

Als al uw bedrijfs- en website informatie zoals contact gegevens, openingstijden, etc. goed ingesteld staan bij Google zorgt dit er voor dat u extra goed vindbaar zult zijn in de zoekresultaten.

Ik ben echt tevreden met mijn nieuwe website, super goed geholpen door Martijn van Maatwerk24. Ik kan het echt iedereen aanbevelen.

De ondersteuning is perfect en snel; je krijgt direct antwoord op een vraag, of je die nu per mail, whatsapp of telefonisch stelt.
Heel erg bedankt!

Jaap Terberg

Ondernemer

Klaar om uw website te transformeren?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kopje koffie om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. We kijken er naar uit om van u te horen.

Informatie verzoek nieuw project

Klaar om uw website te transformeren?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kopje koffie om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. We kijken er naar uit om van u te horen.

Bel 026 2022 645

Informatie verzoek nieuw project

Contact snelmenu

© 2018 Maatwerk24 Webdesign | btw: NL 169307451B03 | KvK: 67228550