SEO

Zoekmachine Optimalisatie

Door optimalisatie van je website wordt de vindbaarheid verhoogt in de zoekmachines en scoort je een hogere plek in de Google zoekresultaten.

Zoekmachine Optimalisatie

Voor een eenmalig investering van € 400,- zorgen we bij Maatwerk24 Webdesign Arnhem er voor dat alle pagina’s op uw website optimaal ingesteld zijn voor de door jou geselecteerde zoekwoorden. Daarnaast stellen wij ook Google Analytics, Google Search Console en Google Mijn bedrijf voor je in zodat jouw website direct bekend is bij alle diensten van Google.

Geef je website direct een Boost!

Zoekmachine optimalisatie (SEO) wordt gebruikt om websites hoger te laten ranken binnen de organische (niet betaalde) zoekresultaten van Google. Hier onder een overzicht van wat we voor je koppelen en instellen.

On-Page Optimalisatie

De eerste stap in het SEO proces. On page optimalisatie is het letterlijk optimaliseren van iedere pagina op de website. Per pagina zal er voor één zoekwoord worden geoptimaliseerd.

Koppelen en Instellen Google Maps

Als mensen navigatie gebruiken via de Google Maps app of zoeken naar een lokaal bedrijf in Google Maps dan zorgen wij er voor dat je extra duidelijk weergegeven word.

Sitemap koppelen met Google Search

Dit zorgt er voor dat je (nieuwe) pagina’s real-time worden geïndexeerd door Google. Ook eventuele “foute” pagina’s of pagina’s met een error worden gemeld.

Koppelen en instellen van Google Analytics

Door Google Analytics goed in te stellen op uw website kun je precies in de gaten houden hoeveel bezoekers je hebt, hoe ze je website hebben gevonden en welke pagina’s ze bekijken.

Koppelen en instellen Google Search Console

Door Google Search Console goed in te stellen kun je bijhouden welke pagina’s allemaal zijn geïndexeerd door Google, wat hun huidige posities zijn in Google en hoe vaak ze worden weergegeven.

Koppelen en instellen Google Mijn Bedrijf

Als al je bedrijfs- en website informatie zoals contact gegevens, openingstijden, etc. goed ingesteld staan bij Google zorgt dit er voor dat je extra goed vindbaar zult zijn in de zoekresultaten.

Laten we beginnen

Klaar voor echte verandering?
Laten we dit samen realiseren!

Neem Contact Op!

Waar we je website laten werken voor jou.
Maatwerk24 webdesign

Contact snelmenu

© 2018 Maatwerk24 Webdesign | btw: NL 169307451B03 | KvK: 67228550